Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Un singur steag

05-02-2009

Campania Un singur steag, initiata de comunitatea de comunicare zzing.ro si realizata de departamentul on-line al Re:ply, cu implicarea directa a managementului companiei, isi propune sa atraga atentia asupra faptului ca, in acest moment, culorile nationale ale Romaniei nu sint definite clar. Ca atare, acestea sint interpretate subiectiv de cei care le folosesc atunci cind produc drapelele care flutura pe cladiri, site-urile unor institutii, campanii de promovare a unor branduri sau produse locale etc.

 

Astfel, in loc de un singur steag standardizat, sint folosite sute, chiar mii de variante. Scopul final al campaniei este standardizarea elementelor de identitate ale Romaniei, precum drapelul sau stema, prin implicarea autoritatilor de care depinde acest lucru.

 

Campania Un singur steag a stirnit reactii din partea a mii de oameni. Peste 7.000 au incercat sa ghiceasca ce culori sint cele corecte si votat una din cele trei variante de seturi de culori ale drapelul Romaniei postate pe www.unsingursteag.ro.

 

Comentariile cititorilor de pe zzing.ro si reactiile de pe blogurile care sustin campania ne incurajeaza sa mergem mai departe cu aceasta initiativa. Pasul urmator este sa gasim sprijin la nivel politic pentru a standardiza culorile nationale si felul in care sint folosite insemnele de stat in diferite materiale si pe diferite suporturi – de la print la online.

 

Daca doriti sa sprijiniti aceasta campanie, va rugam sa ne contactati la adresa roxana.morosanu@reply.ro.

 

 

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Proiecte in lucru
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |