Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

TNB intr-o noua prezentare

16-10-2008

 

Re:ply a creat noua brosura de prezentare a Teatrului National Bucuresti.

Materialul isi propune sa fie cartea de vizita a TNB, continind informatii despre fiecare dintre cele 37 de spectacole din repertoriul noii stagiuni. Printr-un design elegant si contemporan, brosura incearca sa atraga un public tinar si activ, aparitia acesteia prefigurind procesul de repozitionare pe care managementul teatrului il planuieste.

Materialul va fi prezentat publicului cu ocazia lansarii oficiale a stagiunii 2008-2009.

Echipa Re:ply implicata in proiect a fost alcatuita din Iulian Puiu – Creative Director, Catalin Dumitru – Art Director, George Mirita – Senior DTP si Florina Ionescu – Account Director, Brand & Corporate Communication.
 

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |