Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

The Light Digital Cinemas a fost lansat oficial la Bucuresti

17-11-2008

The Light Cinemas, primul cinematograf integral digital din Europa, a avut lansarea oficiala joi, 6 noiembrie, cu avanpremiera noului film James Bond, „Quantum of Solace”.

Campania de lansare a cuprins mai multe tipuri de actiuni, Re:ply asigurind, dintre acestea, serviciile de consultanta in PR, media relations si suportul in managementul comunicarii pentru compania britanica The Light.

Lansarea a avut loc in prezenta Excelentei Sale Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, si a peste 400 de invitati, incluzind VIP-uri din showbiz si specialisti in marketing si business.

The Light Digital Cinemas este un complex cu 7 sali de cinema cu o capacitate totala de 1.200 de locuri, un café-bar complet echipat si spatii de relaxare, cu o suprafata totala de 4.000 mp, situat la ultimul etaj al Liberty Center, Calea Progresului 151-171.

Echipa Re:ply care lucreaza la acest proiect este formata din Linda Willy (Chief Operating Officer), Meda Popea (PR Consultant) si Alexandru Busuioceanu (fotograf). 


 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |