Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Tavola – o „felie” de cultura culinara

25-05-2009

 

Corina Ochea, Account Manager, si Diana Capatina, Director de Creație la Re:ply, au participat la evenimentul care a marcat lansarea companiei Tavola Events si a marcii Tavola. Re:ply s-a ocupat de crearea identitatii noii marci: nume, logo, gama cromatica, familie de caractere, elemente grafice, vocabular de brand.
 
Tavola ofera servicii pentru toate tipurile de evenimente, ceea ce o diferentiaza fiind faptul ca reuseste sa redea in timpul acestora spiritul companiei sau brand-ului pentru care lucreaza. „Unii dintre dumneavoastra ati lucrat deja cu echipa noastra”, a spus Monica Simion, General Manager Tavola. „Va multumim pentru asta si sper sa lucram impreuna si in viitor. Iar cei care abia acum ne descoperiti, speram sa va convingeti de acum inainte ca sintem niste parteneri de incredere, prompti, flexibili si creativi atunci cind vine vorba despre servicii de catering pentru evenimente.“
 
Invitatii prezenti la terasa Diesel de pe malul lacului Herastrau au facut o neasteptata calatorie culinara in jurul lumii. Cele 4 destinatii culinare propuse de gazde au fost Italia, Turcia, Germania și India. Pentru fiecare, cei de la Tavola au pregatit preparate specifice si au recreat ceva din atmosfera si obiceiurile fiecarei tari.
 
La eveniment a participat si Mark Krall, tinarul bucatar austriac de la Tavola, proaspat cistigator al unui premiu de popularitate la Campionatul de gatit in aer liber, care si-a prezentat cartea de retete de salate, abia publicata.

 

 

 

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |