Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 
 

Raportul anual Holcim, premiat

Data: 09-28-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Prima expozitie personala a artistului vizual Cristian Crisbasan, realizata cu ajutorul Re:ply

Data: 02-13-2009
Cristian Crisbasan, scriitor si artist vizual, si-a deschis prima expozitie pentru public, „Nuduri. Portrete. Papusi.”, pe 14 februarie, la ARK, in cadrul evenimentului „Moartea lui Cupidon”.

Re:ply a participat la a 4-a editie a Halloween Charity Ball

Data: 10-28-2008
Pentru al treilea an consecutiv, Re:ply s-a numarat printre sustinatorii programului „Fiecare Copil in Scoala” initiat de Ovidiu Rom, al carui scop pe termen lung este ca fiecare copil din Romania sa aiba acces la educatie.

RED a sponsorizat Conferinta Anuala de Retail Real Estate ICSC

Data: 10-06-2008
Pentru acest eveniment, derulat pe 30 septembrie 2008, Re:ply a realizat un pachet divers de materiale de comunicare, utilizat la standul companiei de real estate RED.

Lansare The Light la Oradea

Data: 06-18-2008
Compania The Light a anuntat la Oradea lansarea unui cinematograf complet echipat digital.

„Megatron” cistiga premiul Palme d’Or pentru scurtmetraj

Data: 05-26-2008
Pentru „Megatron” – regizat de Marian Crisan si produs de Mandragora Movies – Re:ply a realizat setul de materiale de comunicare.

„Impact” la temelia noului sediu Petrom

Data: 05-12-2008
Revista realizata de Re:ply pentru angajații Petrom este zidita in fundația viitorului sediu al companiei energetice.Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |