Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Schimbam sediul!

29-12-2008

Incepind cu 19 decembrie, agentia de comunicare Re:ply este cotata la Bursa Marfurilor Creative.

Ne mutam sediul in Cladirea ARK (Bursa Marfurilor Creative), situata pe Calea Rahovei 196A, vizavi de piata de flori George Cosbuc (zona Uranus).

Noul spatiu isi propune sa fie un „hot spot” in industria comunicarii de la noi, gazduind deja compania DC Communication, agentia de publicitate Headvertising, firma de productie audio-video Media Factory si un birou de arhitectura.

Cladirea ARK este fosta Bursa de Marfuri a Bucurestilor, monument arhitectonic de secol XIX, refacuta acum in totalitate. ARK va fi, pe langa sediul acestor agentii din domeniul comunicarii, si un spatiu cultural deschis, care va gazdui in curand o zona expozitionala si de evenimente si o biblioteca.


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Echipa Re:ply
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |