Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

RED a sponsorizat Conferinta Anuala de Retail Real Estate ICSC

06-10-2008

 

Pentru acest eveniment, derulat pe 30 septembrie 2008, Re:ply a realizat un pachet divers de materiale de comunicare, utilizat la standul companiei de real estate RED.

RED Management Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. In acest moment, compania dezvolta atit proiecte rezidentiale (in Bucuresti, Iasi si Baia Mare), cit si proiecte comerciale (centrele Armonia din Braila si Arad si unitati comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase din tara) si scheme mixed-use (in Baia Mare si Constanta).

Pentru Conferinta Anuala de Retail Real Estate ICSC, sponsorizata in 2008 de compania RED, Re:ply a realizat materiale de comunicare folosite la standul RED: roll-up banner, pungi, mape, carti de vizita.

Conferinta a fost organizata de catre ICSC Romania (The International Council of Shopping Centers) si a avut loc la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti.

Echipa Re:ply care a lucrat la acest proiect este formata din Linda Willy (COO), Victor Maier (Account Executive), George Mirita (DTP) si Alexandra Dobondi (Copywriter).
afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |