Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Re:ply a participat la a 4-a editie a Halloween Charity Ball

28-10-2008

Pentru al treilea an consecutiv, Re:ply s-a numarat printre sustinatorii programului „Fiecare Copil in Scoala” initiat de Ovidiu Rom, al carui scop pe termen lung este ca fiecare copil din Romania sa aiba acces la educatie.

Re:ply si-a demonstrat sprijinul pentru program realizind si in acest an, pro bono, brosura Halloween Charity Ball.

In cadrul editiei care a avut loc simbata, 25 octombrie 2008, la Palatul Parlamentului, balul a avut ca tema „Eroii”, oamenii care prin viziune, curaj, munca, talent, gratie si creativitate au intrat in istorie ca modele de viata si sursa de inspiratie.

Balul a inclus o licitatie cu strigare, prezentata de Cabral, Bryan Jardine si Stacy Quinney, in cadrul careia geanta Versace HIT donata de Demi Moore s-a vandut cu 7.000 de euro, iar colierul Damiani oferit de Gwyneth Paltrow a fost adjudecat contra sumei de 13.000 de euro. In cadrul balului a avut loc si o licitatie fara strigare, incasarile celor doua licitatii totalizind aproape 60.000 de euro.

Din cei circa 410.000 de euro strinsi în cadrul evenimentului, 10% reprezinta cheltuieli de organizare, restul fiind alocati programului  „Fiecare Copil in Scoala” pentru anul viitor. In prezent, Ovidiu Rom sprijina 300 de familii, 400 de profesori, mediatori scolari si alti specialisti care lucreaza cu copii, 500 de copii din familii sarace, prin programe educationale pe toata durata anului, si 4.000 de copii din 10 judete ale tarii si Bucuresti, prin Atelierele de vara Sotron.
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Evenimente
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |