Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Re:ply, invitata la cea de a 20-a aniversare a revistei „22”

20-05-2009

Cel mai bun saptaminal de cultura politica din Romania, „22” a aniversat pe 12 mai 20 de ani de la prima aparitie si 1001 numere. Momentul a fost marcat printr-un eveniment desfasurat la Green Hours, la care au participat intelectuali, personalitati politice, presa si oameni care au facut parte de-a lungul anilor din echipa redactionala.

 

Re:ply s-a aflat pe lista prietenilor revistei, fiind responsabila de noua infatisare a acesteia. „22” si-a schimbat, dupa doua decenii, conceptul grafic, proces supervizat de Iulian Puiu, Creative Director si Managing Partner Re:ply.
 
„Revista 22 si-a propus de la inceput sa faca un alt fel de presa. Este, poate, cea mai curajoasa revista din Romania, care a reusit sa ramana independenta si sa ofere cititorilor sai modelul unei societati decente, care respecta omul si dorinta profunda a acestuia de a se putea exprima liber”, a spus Iulian. „Pentru mine a fost o onoare sa lucrez impreuna cu echipa revistei la acest proiect.”
 
Din partea Re:ply, la eveniment au participat Diana Capatina si Iulian Puiu.
 
Detalii despre proiectul de creare a noului concept grafic al revistei 22, in sectiunea Studii de caz. 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Lansari
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |