Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Raportul anual Holcim, premiat

28-09-2009

 
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania. Pina anul acesta, concursul se adresa doar organizatiilor neguvernamentale, dar de la aceasta editie au fost invitate sa participe si companiile care dezvolta programe de responsabilitate sociala.
 
Pe locul intii s-a aflat raportul anual al Petrom, dedicat in intregime activitatilor de CSR ale companiei, fata de cel al Holcim, care contine, pe langa capitolul despre responsabilitatea sociala, si sectiuni economice si financiare.
 
Printre criteriile de evaluare au fost designul grafic si creativitatea, relevanta si utilitatea mesajului si concordanta dintre mesajul raportului si activitatile companiei.

afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |