Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Quintet Asset Management mizeaza in continuare pe piata romaneasca de real estate

16-02-2009

Pe 10 februarie a avut loc lansarea oficiala a companiei de administrare a activelor Quintet, fondata de Michael Lloyd. Compania isi propune sa administreze bani si active proprii sau ale altor investitori si banci.

Lloyd spune ca pietele imobiliare functioneaza in cicluri de cite 7 ani (in Romania, un astfel de ciclu, 2001-2008, tocmai s-a incheiat) si ca perioada actuala ofera multe oportunitati celor cu spirit vizionar.

Lansarea Quintet s-a facut in cadrul unei conferinte adresate jurnalistilor de business, care au putut discuta direct cu echipa de conducere a companiei, formata din profesionisti cu experienta internationala in real estate: Stratos Angelinos, CEO, Simon Trappes-Lomax, Chief Commercial Officer, Paul Jeremy Phillips, Chief Development Officer si Ross MacDiarmid, Chief Investment Officer.

Pentru Quintet, compania Re:ply a realizat identitatea vizuala si site-ul corporate.
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |