Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Prima expozitie personala a artistului vizual Cristian Crisbasan, realizata cu ajutorul Re:ply

13-02-2009

Cristian Crisbasan, scriitor si artist vizual, si-a deschis prima expozitie pentru public, „Nuduri. Portrete. Papusi.”, pe 14 februarie, la ARK, in cadrul evenimentului „Moartea lui Cupidon”.

Expozitia este realizata cu ajutorul Re:ply, agentie de comunicare impreuna cu care Cristian Crisbasan realizeaza revista Styler, si a singurei galerii de fotografie de arta din Bucuresti, Karousel.

Fotografia lui Crisbasan este in acest moment mai cunoscuta in strainatate decit in Romania, el figurind in clasamentul Taschen al celor mai buni artisti de fotografie erotica din lume (The New Erotic Photography – 82 best photographers, Taschen, 2007).

Expozitia „Nuduri. Portrete. Papusi.” cuprinde 33 de lucrari considerate de autor reprezentative pentru ceea ce a lucrat in ultimii ani. Portretele unor personalitati publice apar alaturi de nuduri realizate, fara lumini sau aparatura sofisticata, in apartamente de bloc obisnuite, dar care pun in valoare expresivitatea trupurilor, si de o serie de „papusi” in care sunt juxtapuse nuduri reale si capete ale unor papusi inspirate de arta harajuku, in lucrari de arta fotografica ingenios elaborate.

„Crisbasan este un artist cu o cultura impresionanta si cu un spirit viu, curios, dezinhibat. In acelasi timp, este un tip modest. L-a interesat mai mult sa faca fotografie decit sa vorbeasca despre asta. De aceea, expozitia a fost mai intai o idee a noastra, a prietenilor si colegilor lui, un proiect in care noi l-am cooptat pe Cristi!”, spun Diana Capatina si Iulian Puiu, Partneri la Re:ply.

Expozitia este deschisa pana pe 21 februarie. Este amenajata in subsolul cladirii ARK, Bursa Marfurilor Creative din Calea Rahovei 196A (Piata de Flori de la Uranus). Cei care doresc sa cumpere lucrarile se pot adresa artistului si galeriei Karousel.
 

Poze realizate de Re:ply


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Evenimente
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |