Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Pitch cistigat pentru campania corporate Westhouse Group

20-02-2008

Re:ply a cistigat pitch-ul organizat de Westhouse Group si va dezvolta campania corporate a companiei.

Compania de real estate Westhouse Group a fost infiintata in anul 2005 si reprezinta subsidiara din Romania a dezvoltatorului imobiliar norvegian RomReal, listat la bursa din Oslo. Westhouse Group are in dezvoltare proiecte rezidentiale de mare amploare in orasele Bucuresti, Constanta, Brasov.

Solutia gasita de Re:ply pentru campania corporate consta intr-o abordare creativa a sloganului companiei, “Developing Communities”. Westhouse Group construieste mai mult decat o locuinta, ea dezvolta un nou stil de viata: cartierele rezidentiale beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii – spatii de socializare, care duc la inchegarea unor comunitati. Re:ply va dezvolta elemente de identitate pentru client (cel mai important fiind brand book-ul) si o campanie media la nivel national, ce contine ad-uri de presa, spot radio si web banners.

Pentru acest pitch au lucrat, din partea agentiei: Ana Maria Marinescu (Account Manager), Alexandra Dobondi (Copywriter), Solène Cesbron (Art director), Diana Capatina si Iulian Puiu (Creative directori). 

 

 

 

 

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |