Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Net Marketing devine Wave

28-08-2008

 

 

 

Agentia de BTL Net Marketing s-a rebranduit cu ajutorul Re:ply. Noul nume, Wave, sustine pozitionarea sa ca agentie puternica, dinamica, recunoscuta pe piata locala pentru profesionalismul si experienta sa in servicii personalizate.

Infiintata in anul 2000, Wave este una dintre primele agentii de BTL full-service din Romania si este specializata in actiuni in-store (sampling si merchandising), precum si in programe in-school.

In cadrul procesului de rebranding pe care compania Wave l-a inceput, Re:ply s-a ocupat de elaborarea identitatii vizuale, precum si de realizarea pachetului de stationare. Proiectul va continua cu implementarea noii identitati in alte materiale si pe diferite suporturi.  

Echipa Re:ply care a lucrat la acest proiect este formata din Florina Ionescu (Account Director), Solene Cesbron si Daniel Nanboe (Art Directori), Cristi Herta (DTP), Diana Capatina (Creative Director), Andra Dobondi si Vlad Ionita (Copywriteri).
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |