Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Maureen Lloyd, membru fondator Re:ply, paraseste Romania

16-07-2008

Maureen Lloyd, partener si membru fondator al agentiei Re:ply, se va muta in Elvetia, impreuna cu sotul sau si cu cei doi copii, parasind, implicit, si compania noastra.

Maureen a pus bazele Re:ply in 2002, impreuna cu Diana Capatina si Iulian Puiu, si s-a ocupat de-a lungul acestor ani de new business, finante si supervizarea departamentului de client service. Ea va continua sa fie membra in board-ul companiei pina in ianuarie 2009, actionind ca si consultant pentru COO-ul Linda Willy si cei doi parteneri care vor prelua integral conducerea Re:ply, Diana Capatina si Iulian Puiu.

„Perioada petrecuta la Re:ply a fost una speciala. Ma bucur ca am trait aceasta experienta alaturi de prietenii si colegii mei de aici. Simt ca misiunea mea este incheiata si las compania intr-o perioada ascendenta, cu regretul ca nu voi participa la succesele viitoare”, a declarat Maureen Lloyd.

„Prezenta lui Maureen ne-a dat siguranta, inca de la inceput, ca business-ul nostru este bine articulat si controlat”, spune Iulian Puiu. „In felul acesta, eu si Diana ne-am putut concentra pe dezvoltarea creativa a proiectelor noastre. Chiar daca Maureen nu era foarte vizibila in revistele sau campaniile pe care le realizam, experienta ei in publishing si in business development a fost esentiala.”

„Intilnirea cu Maureen a fost unul dintre momentele acelea despre care intelegi peste ani ca ti-au schimbat viata”, spune Diana Capatina. „Si eu, si Iulian sintem norocosi ca am lucrat impreuna cu Maureen. Ii multumim pentru tot ce a realizat in acesti ani pentru ca Re:ply sa fie acum o companie atit de dinamica, cu o directie clara si o pozitie stabila. O imbratisam si ii uram sa-si realizeze toate visele, asa cum a dovedit deja ca poate!”

Pentru a ne lua la revedere de la Maureen, Re:ply a organizat aseara o petrecere la restaurantul Mandragora. „Re:ply re:union party” a adunat mai bine de 100 de fosti si actuali colegi din agentie, clienti, parteneri si prieteni.


 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Echipa Re:ply
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |