Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Lansare The Light la Oradea

18-06-2008

 

Compania The Light a anuntat la Oradea lansarea unui cinematograf complet echipat digital.

Evenimentul a avut loc joi, 12 iunie, in cadrul unui dineu organizat de Re:ply la hotelul Scorilo. Invitatul special al serii a fost regizorul Marian Crisan, cistigatorul premiului Palme d’Or 2008 pentru scurtmetraj cu pelicula „Megatron". Filmul sau va fi prima productie romaneasca care va rula in cinematografele The Light Bucuresti (situat in mall-ul Liberty Center) si The Light Oradea (din Tiago Mall), ce vor fi inaugurate in toamna acestui an.

In cadrul evenimentului a fost anuntat parteneriatul dintre The Light si Festivalul de Film Transilvania – TIFF, care presupune organizarea unui atelier „Let’s Go Digital” la Oradea. Acest tip de workshop de film (care la Cluj a ajuns la a sasea editie, organizat de TIFF) este adresat tinerilor intre 14 si 18 ani si isi propune sa descopere si sa sprijine noii cineasti.
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |