Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Iulian Puiu in cartea „5.000 de semne ale viitorului”, publicata de Cotidianul

11-04-2008

Ziarul Cotidianul a publicat o carte despre viitorul a 50 de domenii diferite, cu texte scrise de cite un reprezentant al fiecarui domeniu. Textele vor fi publicate, pe rind, si in Cotidianul. Acest proiect a fost conceput pentru a sarbatori aparitia cu numarul 5.000 a ziarului.

Medicina, genetica, educatia, cinematografia, designul, economia sau cibernetica sint doar citeva dintre domeniile al caror viitor a fost descris, prin prisma lor personala, de catre cei invitati sa contribuie la aceasta colectie de „predictii”.

Despre viitorul designului, Cotidianul l-a ales sa vorbeasca pe Iulian Puiu, Creative Director si Art Director la Re:ply. Articolul lui Iulian se numeste „Ordine prin design: tratament impotriva omului ocupat” si se concentreaza pe designul informational, o disciplina care va fi aplicata tot mai mult, in zone diferite (media, spatii publice).

„Am adunat 50 de minti sclipitoare de la 50 de oameni care vor modela viitorul”, si-a inceput Doru Buscu, director editorial la Cotidianul, speech-ul rostit la lansarea cartii, care a avut loc pe 10 aprilie. „Cele 5.000 de semne (aceasta este lungimea fiecarui articol – n.n.) sint expresia comprimata a fiecareia dintre cele 50 de viziuni reunite in Cotidianul si in cartea lansata in aceasta seara (...). Nu-i invit pe scena pentru ca locul lor este in alta parte. Sint oameni modesti, discreti.”

Articolul lui Iulian Puiu a aparut in numarul din 20 mai al ziarului Cotidianul.

 

 

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |