Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Divizia de web a agentiei Re:ply si-a lansat oficial portofoliul online

04-03-2009

Incepind cu 1 martie, portofoliul si lista de servicii ale Diviziei Online a Re:ply sint live pe internet, la adresa online.reply.ro. Divizia este activa din vara lui 2007 si este specializata in furnizarea de continut web dedicat (hard copy pentru landing page, newslettering si campanii de promovare, articole complexe in romana si engleza si fotografii realizate in-house).

Echipa Diviziei Re:ply Online este formata din Online Manager, Online Project Manager, Online Marketing & SEO Specialist, Web Designer, Editori Web si programatori, sustinuti pe proiecte de colegii din departamentele de Publishing si Brand Communication ale agentiei.

Serviciile oferite de Re:ply Online sint dezvoltarea si optimizarea de continut web, corectura continut online (romana si engleza), dezvoltarea si implementarea de site-uri corporate si de prezentare, concept&web design, PR Online, mantenanta, newslettering si SEO.

Principalele atuuri ale echipei web sint experienta si focusul pe rezultate. „Credem in eficienta internetului si in posibilitatile nelimitate pe care le ofera el clientilor si publicului. In ultimii ani am invatat sa exploatam creativ si rapid multe dintre aceste posibilitati. Sintem mindri sa declaram ca ne concentram mai mult pe obtinerea unor rezultate de durata si mai putin pe realizarea de proiecte <<frumoase>>, spune Ioana Chicet, Online Manager Re:ply.

Din portofoliul Diviziei Online fac parte companii de real estate si asset management, restaurante, reviste, companii de telecomunicatii si televiziune si agentii de consultanta.
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |