Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

Baneasa Shopping City si Re:ply lucreaza la revista pentru clienti Styler

25-02-2008

Re:ply si Baneasa Shopping City lucreaza la revista Styler, primul customer magazine premium de lifestyle & fashion de pe piata locala.

Styler este o revista gratuita pentru clientii mall-ului Baneasa Shopping City, care se va deschide in curind in zona comerciala Baneasa (unde se afla, printre altele, hypermarket-urile IKEA si Carrefour Feeria). Agentia de comunicare Re:ply a definitivat elaborarea conceptelor grafic si editorial ale publicatiei si se va ocupa de realizarea fiecarui numar al acesteia.

Styler aduce o noutate pe piata revistelor pentru clienti de la noi, fiind foarte consistenta și orientindu-se spre continut. Revista are 164 de pagini si este aliniata la utimele tendinte europene din
publishing. Echipa redactionala a Styler este formata dintr-un nucleu reprezentat de membrii echipei Re:ply, la care se adauga profesionisti din zone diferite ale industriei de fashion, beauty si lifestyle. Redactorul-sef al revistei este Cristian Crisbasan, artist vizual si scriitor, care are o experienta de peste 15 ani in mass-media romaneasca. Nume cunoscute in jurnalismul de moda (cum ar fi Adriana Tudorache sau Liliana Ionescu) si specialisti din diferite domenii legate de lifestyle (ca Octavian Sever Coifan, membru al Societatii Franceze a Parfumierilor, si Alexandru Balasescu, doctor in antropologie) vin sa completeze echipa Styler.

Revista va fi gata in luna aprilie si va avea o frecventa trimestriala, aparind la inceputul fiecarui sezon.

Informatii despre cumpararea spatiului publicitar in revista puteti gasi aici:
media kit.

Echipa implicata in realizarea revistei Styler este formata, din partea Re:ply, din: Iulian Puiu si Diana Capatina (Creative directori), Cristian Crisbasan (Redactor-sef), Catalin Dumitru (Art director), Catalina Miciu (Secretar general de redactie), Estera Gabriela Micaci (Account Manager), Maureen Lloyd (Publishing), Elena Mardare (Designer), Solene Cesbron (Designer), Liviu Iacob (Senior DTP), Alex Busuioceanu (Fotograf), Andrei Radu (Foto editor), Ioana Chicet, Laura Aprodu, Andra Dobondi, Vlad Ionita, Irina Iacovescu, Petru Mihalea (Editori), Rodica Petcu (Corector). Productia este supervizata de Laura Abrihan (Peggy Production). Din partea Baneasa Shopping City, colaboreaza la acest proiect Loredana Croicia (Coomunication&Promotion Manager), Roxana Racanel (Media Specialist) si Iuliana Benning (Sales Manager).

 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |