Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

„Megatron” cistiga premiul Palme d’Or pentru scurtmetraj

26-05-2008

 

Pentru „Megatron” – regizat de Marian Crisan si produs de Mandragora Movies – Re:ply a realizat setul de materiale de comunicare.

Aflat la prima sa participare la Festivalul de Film de la Cannes, regizorul roman, in virsta de 31 de ani, a obtinut cel mai important premiu din categoria Competitie – Scurtmetraj. Scenariul filmului „Megatron” ii apartine tot lui Marian Crisan. Filmul a fost produs de Mandragora Movies, casa de productie care a realizat in 2005 lungmetrajul „Moartea domnului Lazarescu”.

Re:ply a elaborat setul de materiale de comunicare ce a promovat filmul „Megatron” la Cannes: poster, carte postala si coperta DVD.


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |