Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

„Impact” la temelia noului sediu Petrom

12-05-2008

 

Revista realizata de Re:ply pentru angajatii Petrom este zidita in fundatia viitorului sediu al companiei energetice.

Acum este sigur: arheologii vor avea dovezi scrise despre existenta si activitatea Re:ply si a Petrom! Asta pentru ca Impact, revista realizata de noi pentru a ilustra viata angajatilor, politica si valorile companiei petroliere, se afla acum inchisa intr-o capsula a timpului.

Capsula a fost zidita ceremonial, pe 15 aprilie, la temelia Petrom City, viitorul sediu din Straulesti al celui mai mare producator de titei si gaze din Europa de Sud-Est. Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom a bagat al 4-lea numar al Impact in capsula si a pus prima caramida la noul sediu al companiei. Revista va fi „colega” de capsula cu planurile si autorizația de constructie si cu o bancnotă de 1 leu, simbol al finantarii de 130 milioane de euro destinata construirii Petrom City.
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |