Incercam sa ridicam standardele materialelor de comunicare in Romania.
Chiar si ale celor aparent nespectaculoase: brosuri, reviste interne.
 

24 de ore cu Diana Capatina, pe strategic.ro

17-04-2009

strategic.ro – un site de comunicare unde sunt prezentate stiri, articole si interviuri de profil – au invitat-o pe Diana Capatina, Creative Director la Re:ply, sa le descrie, in rubrica „24 de ore cu...",  programul ei dintr-o zi obisnuita. 

 Diana povesteste ziua de 9 aprilie. „N-am jurnal si nici blog, asa ca n-am obisnuinta de a memora si nota lucrurile care mi intimpla peste zi. Dar ma bucur ca Alina Tabacu mi-a propus sa-mi scanez o zi obisnuita. Pentru mine a fost interesant si ca in felul asta mi-am adus aminte de Leopold Bloom si de ziua de 16 iunie 1904 descrisa de Joyce in „Ulise". Uite o carte de recitit..."
 


afiseaza toate stirile
 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
Cauta in Stiri: Publishing, Echipa Re:ply
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |