Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 6

 

Holcim si Eco-Rom ambalaje
Rapoarte anuale

2009-05-22

Raportul Anual este un material recapitulativ de prezentare a activitatii si performantelor anuale ale unei companii, ce se distribuie catre actionarii, clientii, partenerii principali ai companiei si catre potentiali investitori/clienti.


 
 

Distrigaz Sud
Revista interna Lider

2009-05-03

Re:ply realizeaza Lider, revista angajatilor Distrigaz Sud si Distrigaz Sud Retele. Am elaborat conceptele editorial si grafic si ne ocupam de implementarea fiecarui numar.


 
 

Raiffeisen Bank
Revista interna Staff Only

2009-02-12

Cel mai important proiect de comunicare interna al Raiffeisen Bank, revista Staff Only, a fost realizat de Re:ply la sfirsitul lui 2008.


 
 

Petrom
Concept si realizarea revistei interne Impact

2008-11-05

Am elaborat conceptul grafic si editorial al revistei Impact si realizam fiecare numar: scrierea articolelor, implementare grafica si tipar.


 
 

UPC
Concept si realizarea revistei interne 360°

2008-03-20

Timp de peste 3 ani, ne-am ocupat de revista interna a UPC: de la stabilirea conceptului grafic si editorial la implementarea fiecarei editii. 


 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 6


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |