Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 

Online Fashion Group
Naming si identitate de brand

2009-07-06

Pentru FashionUp.ro am creat numele si sloganul, apoi logo-ul si schema cromatica. Pe baza acestor elemente am realizat si un set de baza de materiale pentru comunicarea B2B.


 
 

Creative Catering
Naming si identitate de brand

2009-05-07

Tavola este brandul creat de Re:ply pentru reteaua de cantine a companiei Creative Catering. Pentru Tavola am facut naming, am realizat identitatea grafica, branding-ul de locatie si vocabularul de brand.


 
 

Quintet
Identitate vizuala si aplicatii

2008-11-24

Pentru Quintet realizam identitatea vizuala si verbala, manualul de identitate, diferite materiale de comunicare si un site de prezentare.


 
 

Emerald Residences
Naming si identitate

2006-09-04

Am stabilit pozitionarea proiectului Emerald Residences si am elaborat identitatea si materialele din pachetul de stationery al brandului.


 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |