Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 
 

Distrigaz Sud
Materiale pentru GDF Suez Open Romania

Energie pentru tenisul romanesc

 

Distrigaz Sud este recunoscut ca partener oficial al tenisului feminin romanesc, avind deja o colaborare de mai multi ani cu Federatia Romana de Tenis. Re:ply a realizat materialele de comunicare pentru cea de-a treia editie a turneului international GDF SUEZ OPEN ROMANIA.

 

Inceputul lunii mai 2009 a adus iubitorilor de tenis de la noi o surpriza placuta – cea mai importanta competitie de tenis feminin organizata in Romania, la care accesul spectatorilor a fost oferit gratuit. GDF SUEZ OPEN ROMANIA este rezultatul parteneriatului semnat intre Distrigaz Sud si Federatia Romana de Tenis in 2007, iar editia din 2009 a reunit cele mai bune jucatoare romance: Simona Halep si Elena Bogdan, finalistele de anul trecut de la juniori la Rolland Garros, si Raluca Olaru, membră a Echipei GDF SUEZ. Valoarea totala a premiilor s-a ridicat la 100.000 USD.
 
Turneul de la Arenele BNR a beneficiat de o promovare sustinuta de Distrigaz Sud, filiala a Grupului GDF SUEZ. Materialele de comunicare ale competitiei – incepind de la postere si invitatii si pina la city light-uri, mesh-uri si ad-uri de presa au fost realizate de echipa Re:ply. Din partea clientului, proiectul a fost coordonat de catre Ramona Sararescu, iar din partea agentiei, de catre Cristina Armas. 
 
Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |