Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 

Distrigaz Sud
Materiale pentru GDF Suez Open Romania

2009-05-04

Re:ply a realizat, pentru Distrigaz Sud, materialele de comunicare pentru cel mai important turneu de tenis feminin organizat in Romania: postere, city light-uri, mesh-uri, ad-uri de presa etc.


 
 

Distrigaz Sud
Revista interna Lider

2009-05-03

Re:ply realizeaza Lider, revista angajatilor Distrigaz Sud si Distrigaz Sud Retele. Am elaborat conceptele editorial si grafic si ne ocupam de implementarea fiecarui numar.


 
 

Distrigaz Sud
Realizarea revistei pentru clienti Oxygen

2008-08-30

Re:ply realizeaza integral revista adresata clientilor mari si medii ai Distrigaz Sud: pornind de la conceptele editorial si grafic si pina la implementarea fiecarui numar.


 
 

Distrigaz Sud
Stand expozitional

2008-03-03

Standul cu care Distrigaz Sud a participat la tirgul Romtherm a avut un concept si o realizare inedite, coordonate de Re:ply.


 


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |