Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 17

 

Holcim si Eco-Rom ambalaje
Rapoarte anuale

2009-05-22

Raportul Anual este un material recapitulativ de prezentare a activitatii si performantelor anuale ale unei companii, ce se distribuie catre actionarii, clientii, partenerii principali ai companiei si catre potentiali investitori/clienti.


 
 

Distrigaz Sud
Revista interna Lider

2009-05-03

Re:ply realizeaza Lider, revista angajatilor Distrigaz Sud si Distrigaz Sud Retele. Am elaborat conceptele editorial si grafic si ne ocupam de implementarea fiecarui numar.


 
 

Serviciile Re:ply, prezentate acum si in formula net-friendly

2009-04-07

Pentru a scurta drumul dintre Re:ply si cei care vor sa afle mai multe despre serviciile si proiectele noastre, am postat pe site un portofoliu succint.


 
 

Versatilitatea imaginii pentru orice concept creativ

2009-03-24

Crearea de publicatii de orice tip, dezvoltarea de campanii de comunicare, conceperea si implementarea proiectelor web sint realizate profesionist de catre Re:ply cu ajutorul unei echipe foto dedicate.


 
 

Raiffeisen Bank
Revista interna Staff Only

2009-02-12

Cel mai important proiect de comunicare interna al Raiffeisen Bank, revista Staff Only, a fost realizat de Re:ply la sfirsitul lui 2008.


 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 17


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |