Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 6 la 10 din 43

 

Creative Catering
Naming si identitate de brand

2009-05-07

Tavola este brandul creat de Re:ply pentru reteaua de cantine a companiei Creative Catering. Pentru Tavola am facut naming, am realizat identitatea grafica, branding-ul de locatie si vocabularul de brand.


 
 

Distrigaz Sud
Materiale pentru GDF Suez Open Romania

2009-05-04

Re:ply a realizat, pentru Distrigaz Sud, materialele de comunicare pentru cel mai important turneu de tenis feminin organizat in Romania: postere, city light-uri, mesh-uri, ad-uri de presa etc.


 
 

Distrigaz Sud
Revista interna Lider

2009-05-03

Re:ply realizeaza Lider, revista angajatilor Distrigaz Sud si Distrigaz Sud Retele. Am elaborat conceptele editorial si grafic si ne ocupam de implementarea fiecarui numar.


 
 

Serviciile Re:ply, prezentate acum si in formula net-friendly

2009-04-07

Pentru a scurta drumul dintre Re:ply si cei care vor sa afle mai multe despre serviciile si proiectele noastre, am postat pe site un portofoliu succint.


 
 

Versatilitatea imaginii pentru orice concept creativ

2009-03-24

Crearea de publicatii de orice tip, dezvoltarea de campanii de comunicare, conceperea si implementarea proiectelor web sint realizate profesionist de catre Re:ply cu ajutorul unei echipe foto dedicate.


 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 6 la 10 din 43


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |