Noua mantra in comunicare: continut, continut, continut.
 
 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 43

 

Mandragora Movies
Materiale de promovare a filmului „Francesca”

2009-09-09

Re:ply a realizat intregul pachet de materiale de comunicare a filmului pentru Festivalul de la Venetia: afis, set de carti postale, mapa si press-kit compus din digipack cu DVD si leaflet.


 
 

Online Fashion Group
Naming si identitate de brand

2009-07-06

Pentru FashionUp.ro am creat numele si sloganul, apoi logo-ul si schema cromatica. Pe baza acestor elemente am realizat si un set de baza de materiale pentru comunicarea B2B.


 
 

J’adore Publishing
Revista Shopping Report

2009-07-06

Re:ply a realizat conceptul grafic al acestei publicatii de 172 de pagini, distribuita in Bucuresti si in 4 mari orase din tara, sustinand ideea publisher-ului de a oferi informatii utile despre shopping.


 
 

Metacom Group Management
Identitate si materiale pentru tirg

2009-06-28

Re:ply a dezvoltat, intr-o prima etapa, identitatea primara (logo, slogan, gama cromatica, familie de caractere) a Metacom, stationare si un set de materiale pentru expozitia AGRO 2009 desfasurata la Kiev in iunie 2009.

 

 


 
 

Holcim si Eco-Rom ambalaje
Rapoarte anuale

2009-05-22

Raportul Anual este un material recapitulativ de prezentare a activitatii si performantelor anuale ale unei companii, ce se distribuie catre actionarii, clientii, partenerii principali ai companiei si catre potentiali investitori/clienti.


 
< inceput < inapoi     in fata > sfarsit > proiecte de la 1 la 5 din 43


Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |