Tratam cu respect tot ceea ce lucram.
Si o invitatie pentru un eveniment restrins, dar si un ziar tiparit in sute de mii de exemplare.
 

Despre noi

Din 2002, cind a fost infiintata, Re:ply isi concentreaza atentia pe gasirea celor mai eficiente solutii de comunicare intre clientii sai si publicul acestora. Placerea de a face bine ceea ce facem, in beneficiul partenerilor cu care lucram si al clientilor lor, se reflecta in proiectele noastre. Fie ca facem campanii nationale integrate sau un mic site de prezentare, o revista care va fi citita de sute de mii de oameni sau un newsletter intern, vrem ca fiecare proiect sa-si atinga scopul.

Oamenii si companiile au nevoie sa comunice si in perioade de boom economic, si in perioade de criza. Pentru noi, care facem comunicare din convingere, si nu conjunctural, a ne adapta contextului, a fi realisti si a face efortul de a gasi cele mai potrivite solutii au fost intotdeauna in setul nostru de prioritati.

Felul in care comunicam ne defineste pe toti – oameni, companii, branduri. E important ce spunem si ce se spune sau daca ii convingem ori nu pe ceilalti sa creada in noi. Este vital si ne modeleaza traiectoria.
 
De aceea, oamenii care sint alaturi de tine, de compania sau de brandul tau cind vine vorba despre comunicare nu sint simplu de gasit si de pastrat. E nevoie de competenta, dar si de responsabilitate, implicare, entuziasm, pentru a construi impreuna relatii valoroase cu cei carora ne adresam.

 

      Raportul anual Holcim, premiat
28-09-2009
Raportul anual al companiei Holcim, realizat de Re:ply la inceputul anului 2009, a cistigat premiul al doilea la cea de-a opta editie a Concursului de rapoarte anuale organizat de Forumul Donatorilor din Romania.

Re:ply prezinta: Behind a magazine
13-06-2009
La cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul expozitiilor si instalatiilor de la ARK, Re:ply a prezentat o radiografie a felului in care se construieste o revista.

Iulian Puiu vorbeste despre tendintele din publishing pe bizcity.ro
04-06-2009
Cei de la Bizcity.ro, un site care prezinta stiri si articole din domeniul afacerilor, l-au invitat pe Iulian Puiu, Creative Director la Re:ply, sa scrie un material pentru sectiunea „Opinii”.

arhiva stiri
© Copyright 2007 Re:ply
Home | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Studii de caz | Contact | Cariere |